۱۰ منبع گیاهی پروتئین

هیچگاه نباید پروتئین از رژیم غذایی حذف شود. این مواد مغذی به احیای سلول‌ها کمک کرده و برای متابولیسم یا سوخت و‌سازبدن مفید است. برای لاغری و در عین حال سالم بودن باید مصرف پروتئین‌های گیاهی افزایش داده شود.

به نقل از روزنامه آرمان با این کار بسیاری از بیماری‌ها از شما دور مانده و پوست و عضلاتتان سالم‌تر می‌مانند. در ادامه با ۱۰ منبع گیاهی پروتئین بیشتر آشنا می‌شوید.


بادام
متخصصان توصیه می‌کنند که روزانه بین ۱۰ تا ۱۵ گرم بادام مصرف شود. بادام سرشار از کلسیم، آهن و پروتئین‌های گیاهی است. این ماده غذایی به‌ویژه برای گیاهخواران فوق‌العاده است. علاوه بر این بادام سرشار از سیالیسیلات است که باعث ساخت اسید سالیسیلیک آسپرین می‌شود.

برنج کامل
با وجود اینکه برنج کامل سالم‌تر است اما باید بدانید که همه انواع برنج‌ها سرشار از پروتئین‌های گیاهی هستند. این ماده غذایی حاوی کربوهیدرات، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز برای متابولیسم بدن است. این نوع برنج را به برنامه غذایی تان افزوده و از فواید آن بهره ببرید.

جو دوسر
جو دوسر نیز جزو مواد غذایی فوق‌العاده است. مواد معدنی، ویتامین‌ها و اسیدآمینه‌های ضروری موجود در این ماده غذایی ارزش بالایی دارند. جوی دوسر باعث بهبود گوارش، کاهش اسیدهای صفراوی و بهبود عملکرد روده‌ها شده و ایجاد احساس سیری می‌کند.

عدس
عدس سرشار از مواد مغذی بوده و یکی از منابع مهم پروتئین گیاهی محسوب می‌شود. این ماده غذایی برای لاغری به شیوه سالم و همچنین افزایش انرژی بدون دریافت چربی موثر است. با مصرف عدس ویتامین‌های A، B۱، B۲، B۳، B۶، C و E و همچنین پتاسیم، فسفر، کلسیم، آهن، منیزیم و سدیم به بدن می‌رسد.

گردو
گردو را گنجینه مواد مغذی بدانید. گردو بخشی از رژیم مدیترانه‌ای را تشکیل می‌دهد و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌کند چون حاوی اسیدهای چرب سالم است. مصرف منظم گردو و بادام باعث کاهش احساس گرسنگی، کاهش تجمع ترکیبات التهاب زا و بهبود خلق و خوی می‌شود.

پسته
اگر پسته دوست دارید می‌توانید روزانه بین ۱۵ تا ۳۰ گرم از آن میل کنید. به این ترتیب انرژی و پروتئین خوبی نصیبتان می‌شود و از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی به میزان زیادی دور می‌مانید. پسته سرشار از چربی‌های اشباع نشده مونو و پولی است و به کاهش میزان کلسترول خون کمک می‌کند.

خبرهای تصویری

نظرات ارزشمند شما