رویا پردازان کمتر در معرض خطر ابتلا به “زوال عقل” هستند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مطالعات جدید نشان میدهد افرادی که در خواب رویاهای زیادی میبینند احتمال ابتلا به زوال عقل در آنها کمتر است.
بر اساس گزارش تلگراف، تحقیقات دوازده ساله توسط دانشمندان نشان میدهد کاهش درصد "حرکات چشم در حین خواب"(REM) شانس توسعه بیماری زوال عقل را تا 9 درصد افزایش میدهد.
دکتر «متیو پیز»(Matthew Pase)، از دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون در این رابطه اینگونه توضیح میدهد که REM مرحلهای در خواب است که در آن رویایی اتفاق میافتد و فعالیت مغز افزایش یافته، حرکات چشم سریعتر، دمای بدن بالاتر و تنفس سریعتر میشود.
در این مطالعات تیم تحقیقاتی دانشکده پزشکی بوستون الگوهای خواب مربوط به ۳۲۱ نفر از افراد بالای ۶۰ سال را مورد مطالعه قرار دادند.
آنها سپس دادههای مربوط به این گروه را به مدت ۱۲ سال تجزیه و تحلیل کردند.
یافتههای این تحقیق نشان داد که "تفاوت مراحل مختلف خواب ممکن است بر ویژگیهای کلیدی بیماری آلزایمر تأثیر گذار باشد.
متیو پیز در این باره گفت: "یافتههای ما نشان میدهد مکانیسمهای خواب REM میتواند در پیشبینی ابتلا به بیماری زوال عقل مهم باشد."
نتایج بررسیها و دادههای گروه ۳۲۱ نفری نشان داد که افرادی که هر شب بیش از ۹ ساعت میخوابند خطر ابتلا به زوال عقل در آنهاطی 10 سال در مقایسه با افرادی که ۹ ساعت یا کمتر میخوابند دو برابر است.
دادههای این جامعه آماری همچنین حاکی از آن است که افرادی که بیش از ۶۵ سال دارند شانس ابتلا به این بیماری در |آنها بیشتر است.
نتایج این تحقیق جدید در مجله Neurology منتشر شده است.
نظرات ارزشمند شما