ایرانیان مضطرب تر شده اند
دکتر احمدعلی نوربالا گفت: بررسی ها نشان می دهد که نسبت به ۱۵ سال پیش، اضطراب در ایران بیشتر شده است.
مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور روان پزشکی افزود: اضطراب در جامعه ما پررنگ تر و تظاهر علایم آن هم بیشتر شده است.
وی با اشاره به این که در حوزه سلامت روان تنها یک دستگاه مسئول نیست، افزود: همه دست اندرکاران از جمله نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دستگاه های اجرایی و دستگاه قضا و رسانه ها در این زمینه نقش دارند.
این متخصص با اشاره به اینکه با جامعه ایمن، آرام و بدون تنش فاصله داریم، گفت: باید از هرگونه اشاعه خشم و غم در جامعه جلوگیری شود. اگر هیجان خشم و غم در جامعه زیاد شود تاثیر مخرب بر سلامت روان مردم خواهد داشت.
نوربالا بیان کرد: اشاعه رفتارهای ضداجتماعی از قبیل دروغ، عبور از چراغ قرمز و اختلاس و نیز ترویج اضطراب و تشویش می تواند بر سلامت روان مردم تاثیر منفی داشته باشد.
وی تاکید کرد که همچنین از اشاعه برخی واژه های انگ زا مانند دیوانه، روانی و تیمارستانی باید در جامعه به طور جدی خودداری کرد و رسانه ها به خصوص صدا و سیما باید در سریال های خود به این موضوع توجه جدی داشته باشد.
مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور روان پزشکی اظهار کرد که تزریق نا امیدی و یاس در خانواده، جامعه و مدرسه هم بر سلامت روان افراد تاثیر منفی می گذارد.
وی با اشاره به سیاست زدگی جامعه گفت: سیاست زدگی یکی از آفت های جامعه است و این موضوع سبب می شود تا کارهای تحقیقاتی و علمی در جامعه لوث شوند.
معین با اشاره به این که پوشش رسانه ها در حوزه سلامت روان گسترده تر شده است، گفت: رسانه ها نقش سازنده ای در افزایش آگاهی بخشی و ارتقای سلامت روان دارند.
نظرات ارزشمند شما