مدیر کل بازرسی سازمان غذا و دارو هشدار داد: کشف و ضبط بیش از ۵۳ هزار داروی غیرمجاز در کشور/ رشد قارچگونه سایتهای غیرمجاز توزیع داروهای قاچاق
مدیر کل بازرسی، پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو نسبت به رشد قارچ گونه سایت های غیرمجاز توزیع داروهای تقلبی و قاچاق در کشور هشدار داد و گفت: تاکنون بیش از ۵۳ هزار و ۴۲۰ داروی غیرمجاز در کشور ضبط و کشف شد که ارزش آن بیش از ۶۰۰ میلیون تومان بود.
شهریار اسلامی تبار، مدیر کل بازرسی، پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو در گفتوگو با خبرنگار سینا، اظهار کرد: تامین خدمات مراقبت سلامت با توسل بر منافع مالی، انسانی و غیره امکان پذیر است.
وی ادامه داد: استفاده بهینه از این منابع نیازمند حکمرانی خوب با توسل برسلامت در مقابل فساد میسر است و به همین دلیل است که حکمرانی خوب، در نهایت به ارتقای بهره وری می انجامد.
مدیر کل بازرسی، پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه یکی از شاخصهای اصلی حکمرانی خوب سلامت است، گفت: امروزه، سایت های غیرقانونی مثل قارچ میرویند و محل فروش و عرضه داروهای غیرمجاز، تقلبی و غیر ایمن میشوند که مخاطرات جدی برای سلامت جامعه بشری به همراه میآوردند.
اسلامی تبار، در ادامه افزود: درسال ۲۰۱۴ و در عملیات پانجیا، کشورما با حضور ۱۱ کشور دیگر به طور همزمان به جمع آوری اطلاعات فروشندگان داروهای غیرمجاز در فضای مجازی و همچنین دستگیری آنها پرداخت.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: طرح و برنامه های بسیاری در سطح جهانی درمقابله با تبلیغات کذب در اینترنت و فضای مجازی مطرح می است که “پانجیا” یکی از مهمترین آنهاست.
وی بیان کرد: اصطلاح پانجیا اشاره به شکل گیری کره زمین در ۲۵ میلیون سال پیش دارد که سه تکه اصلی کره زمین به هم پیوستند و پانجیا را به وجود آوردند و بعدها ۵ قاره اصلی از تفکیک آنها ایجاد شدند بنابراین، پانجیا به معنی ائتلاف و اتحاد جهانی است.
اسلامی تبار، گفت: برای تحقق اهداف این ائتلاف جهانی علاوه بر مسئولان باید تمامی مردم جهان شرکت فعالی داشته باشند زیرا صحنه تجارت اینترنتی بسیار گسترده و گنگ است.
این مقام مسئول اظهار کرد: برای مقابله با این خطر جدی، پلیس بینالملل در رشته عملیاتهایی که با نام پانجیا ۱، ۲، ۳ و غیره شناخته میشوند، اقدام به کشف، مسدود کردن و پیگیری قانونی مجرمین کرده است.
مدیر کل بازرسی، پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو ادامه داد: ارزش محصولاتی که از این طریق در کشور آمریکا ضبط شده اند تنها در عملیات پانجیای ۸ به بیش از ۸۱ میلیون دلار میرسد.
وی در ادامه عنوان کرد: سلسله عملیات های پانجیا در زمینه مبارزه با قاچاق دارو در فضای مجازی در ایران با جدیت دنبال می شود. ایران از سال ۲۰۱۱ با ۷۴ کشور دیگر در این عملیات ها شرکت دارد.
اسلامی تبار، تاکید کرد: در اینباره ۷۰ پرونده قضایی تشکیل و ۱۰۲ نفر دستگیر شدند همچنین ۵۳ هزار و ۴۲۰ داروی غیرمجاز کشف شد که ارزش آن بیش از ۶۰۰میلیون تومان بود.
وی در پایان با بیان اینکه کشورما در این عملیات بین ۱۳۲ کشور رتبه ۱۷ را کسب کرد، گفت: به همین دلیل در نشست آخری که در لیون برگزار شد، پلیس سایبری ایران در عملیات پانجیا ۸ به عنوان سر گروه انتخاب ش که ۲۴ کشور از حوزه خاورمیانه و شمال آفریقا را تحت پوشش دارد.
نظرات ارزشمند شما