حالِ خوب، تاثیر واکسن آنفلوآنزا را بهبود میبخشد
متخصصان علوم پزشکیِ انگلیس در یک مطالعه جدید به نقش شرایط روانی و خلق و خوی فرد در زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا در بهبود تاثیر حفاظتی این واکسن پی بردند.
به گزارش ایسنا، متخصصان با بیان اینکه نتایج به دست آمده قابل توجه است، اظهار داشتند: این یافتهها به شناسایی روشهای جدید برای تقویت کارایی واکسن فصلی آنفلوآنزا کمک میکند.
برخی افراد پس از تزریق واکسن آنفلوآنزا متوجه میشوند تاثیر آن صددرصدی نیست؛ این امر نه تنها از تفاوتها در نسخههای ویروسی ناشی میشود بلکه به وضعیت روحی بیمار هم بستگی دارد.
متخصصان انگلیسی به ارزیابی این موضوع پرداختند که چگونه فاکتورهای شناخته شده رفتاری و روانشناختی میتواند بر واکنش ایمنی هنگام تزریق واکسن تاثیر داشته باشد.
در این مطالعه آمده است رفتارهای بیمار و آرامش روانشناختی میتواند بر واکنش ایمنی بدن به واکسیناسیون تاثیر بگذارد. استرس، خواب، فعالیت بدنی، خلق و خو و حتی تغذیه فاکتورهایی هستند که میتوانند همچون تغییردهندههای ایمنی عمل کنند و همین امر متخصصان را بر آن داشت تا بررسی کنند این فاکتورهای چگونه در بهبود تاثیرگذاری واکسن نقش دارند.
به گزارش ساینس الرت، متخصصان انگلیسی در بررسیهای انجام گرفته دریافتند احساس و خلق و خوی مثبت در دوره شش هفتهای واکسیناسیون یا در زمان تزریق آن، موجب واکنشهای آنتی بادی بیشتر میشود.
نظرات ارزشمند شما