اینترنت اشیا، مراقبت از مبتلایان به زوال عقل را متحول می کند
اینترنت اشیا با برقراری ارتباط بین مجموعه ابزارها؛ از بطری های هوشمندی که مقدار داروی موردنیاز بیمار را در زمان مقرر در اختیار می گذارند تا دستیارهای دیجیتالی و صندلی هایی که مدت استفاده کاربر را تشخیص می دهند، امید به زندگی طولانی تری را برای مبتلایان به زوال عقل، به ارمغان آورده است.
به گزارش گروه علمی ایرنا از تلگراف، یکی از سایت های بنیاد ملی خدمات بهداشت انگلیس، به منظور شناسایی تجهیزاتی که قابلیت اتصال به اینترنت اشیا را دارند و بر سلامت مبتلایان به بیماری زوال عقل موثر هستند، اقدام به راه اندازی ۲ آزمایشگاه فعال در دانشگاه سری در انگلیس کرده است.
دورنمای اجرای این برنامه، طراحی یک راهکار مناسب برای پیشگیری و اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ سلامت افراد مبتلا به زوال عقل است.
به رغم پیشرفت علم در زمینه پیشگیری و درمان زوال عقل، آمار مرکز بین المللی آلزایمر نشان می دهد که در حال حاضر ۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان به زوال عقل مبتلا هستند و این تعداد تا سال ۲۰۵۰ میلادی، به ۱۳۱٫۵ میلیون نفر به ویژه در کشورهای در حال توسعه می رسد.
بر اساس گزارش این سازمان، در حال حاضر در آمریکا حدود ۵٫۳ میلیون نفر به آلزایمر مبتلا هستند و پیش بینی می شود که این آمار تا سال ۲۰۵۰ میلادی سه برابر شود و به ۱۵٫۸ میلیون نفر برسد.
بیماری پیشرونده آلزایمر شایعترین نوع زوال عقل است که باعث اختلال در حافظه، تفکر و رفتار فرد می شود. این بیماری از دیدگاه علمی بر اثر کاهش ماده شیمیایی سروتونین در مغز بروز می کند و به این ترتیب انتقال پیام های عصبی مختل می شود. دلیل این بیماری همیشه کهولت سن نیست و عوامل ژنتیکی، سکته مغزی و شوک عاطفی نیز می توانند منجر به این بیماری شوند.
محققان دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو، چاقی، باریک شدن شریان کاروتید، سطح پایین تحصیلات، افسردگی، فشارخون بالا، بی تحرک، استعمال دخانیات، ضعف بدنی، سطح بالای اسید آمینه و دیابت نوع ۲ را به عنوان مهمترین عوامل خطرساز و ایجادکننده آلزایمر برشمرده اند.
نظرات ارزشمند شما