اثرات روانی آکنه بر اعتمادبهنفس را اینگونه مهار کنید
آکنه بهویژه در برخی بزرگسالان اثرات مخرب روانی از خود بهجای میگذارد لذا کارشناسان مراقبتهای ویژه جهت جلوگیری از افسردگی را در کنار درمانهای دارویی ضروری خواندند.
به گزارش خبرگزاری دانا، آکنه یا همان جوش صورت با وجود آنکه یک بیماری جدی مانند سرطان، دیابت یا صرع نیست اما میتواند به لحاظ روحی افراد را به همان اندازه با مشکلات روحی متعدد از جمله افسردگی، اضطراب، عصبانیت، هراس از مواجه شدن با دیگران و حضور در اجتماع، اعتمادبهنفس پایین، شرمساری، بیاشتهایی و رفتارهای پرخاشگرانه مواجه کند.
بر اساس تحقیقات، آکنه بهویژه در بزرگسالی اثرات روانی به مراتب حادتری نسبت به آکنه در دوران نوجوانی و بلوغ دارد. کارشناسان علت را در تعداد کم مبتلایان به آکنه در سنین بزرگسالی، نیاز به حضور در دانشگاه و محل کار و یافتن همسر و زندگی مشترک در بزرگسالان میدانند.
در صورتی که مبتلا به آکنه بزرگسالی هستید، برای درمان تأخیر نکنید و حتماً از یک متخصص پوست و مو کمک بگیرید. بهبود و اصلاح رژیم غذایی، انجام ورزش، پرهیز از استرس و ناراحتی، حفظ خونسردی و در صورت بروز مشکلات حاد روانی، مشاوره با یک روانشناس میتواند در کنار آمدن با این مشکل و نیز تسریع روند بهبود آن بسیار مؤثر باشد.
برای کاهش عوارض روانی آکنه سعی کنید حتماً در اجتماع حضور فعال داشته باشید. هرگز به جوشهای روی صورت خود فکر نکنید و به افراد غریبه که به صورت شما نگاه میکنند بیتوجه باشید.
سعی کنید متناسب با رنگ صورت خود از لباس هایی روشن استفاده کنید تا جوشهای صورت زیاد نمایان نباشند. انجام مدیتیشن، رعایت نظافت شخصی در محل کار یا زندگی، گوش دادن به موسیقی و از همه مهمتر صبور بودن و پیگیری جدی مراحل درمان میتواند خیلی سریع پوست صورت شما را زیبا و جوان کند.
یکی از مهمترین راهکارهای بهبود جوشهای صورت عدم دستکاری آنها است؛ با هر بار فشار دادن یا دست زدن به جوش، میکروبها وارد بخشهای عمیقتری از پوست شده و علاوه بر ایجاد تأخیر در روند بهبود باعث ایجاد زخمهای ماندگار بر روی صورت نیز میشود.
نظرات ارزشمند شما